Nu VET jag hur det känns

Ibland när jag sitter här och snackar ”nya” pass på Aktiverum såsom BodyVive, BodyAttack och Grit som några exempel, beskriver jag utifrån vad instruktören berättar eftersom min kropp inte riktigt uppskattar träning just nu .. :/MEN! Igår provade jag BodyVive med Maria och måste säga att OJ vilket bra pass det är nu när man varit med live. Visst, jag orkade inte hela konditionsbiten men vad gör det. Man gör så gott man kan! Den första delen är alltså kondition vilket är typ aerobic, lite inslag av BodyCombat och med många valmöjligheter på intensitet. Vill man hoppa gör man det, annars hänger man med mig .. 😉 Skönt och inte för krångligt. Styrkedelen som är andra halvan av passet var en lättare form av CXWorks där vi jobbade med gummiband och matta. Plankan, knäböj, rodd, bicepscurl och armhävningar var några övningar vi hann med och kroppen känns genomtränad efter passet.BodyVive_ImageDetta är ett pass jag ska fortsätta med! Passar mig perfekt. Lite träningsvärk i rumpan och i magen idag vilket är TOTAL LYCKA. Nu får vi ju även chansen att prova det på lördagsmorgon. Var 4:e, men ändå!Ja mina vänner, allt jag kan tjata om idag är att ni nog ska ge BodyVive en chans. Variation är ju nyckeln till ett bra resultat. Vissa veckor köra stenhårt, andra lite lugnare, vissa veckor satsa på balans och rörlighet, andra veckor köra in i kaklet. Då mår kroppen bra.Ps: För er som provade Vive för längesen när vi hade det som happeningpass vill jag säga: BOLLARNA är borta från passet.. (phuu) ;)Jag väntar med Grit och BodyAttack …. men berätta gärna hur det känns för oss som inte provat det. <3Nähe, lite sol i ansiktet och en kopp kaffe på det. Kram på er kära ni. /AJ