Kyliga söndag.

Idag passar det ypperligt med inomhusträning tycker jag. Vi slår upp portarna om en timme så ligg ni och dra er lite till.Jag vill påminna om att idag är det sista dagen för anmälan till Träningslägret nästa lördag. Häng på Daniel och Thessan när de utmanar er i massor av övningar för hela kroppen. MYCKET av arbetet kommer handla om er egen kroppsvikt och att tävla mot sig själv. 345:- för medlemmar. 12.00-17.00 med några kissepauser inräknat samt ett mellanmål. Ring receptionen idag om ni inte ska dit och träna.Vill ni hellre lyssna på Wivi-Anne på lördag mellan 12.00 och 16.00 går det utmärkt. Ni anmäler er på samma ställe, i receptionen. Från VD till Yogi heter hennes Workshop. Jag längtar!Vecka 14 som innehåller 1 april kör vi igång vår Exclusive Cellulite killer kurs med Thessan och Gudfinna. Blev det mycket framför tv´n när melodifestivalen härjade och kanske lika mycket nu när Gladitatorerna och Let´s Dance dragit igång? I så fall kanske denna detoxkurs kan vara något. Vi rensar ut slagg och skit, tränar effektivt och lär oss hur vi tar hand om vår kropp på bästa sätt. Har ni frågor om denna kurs, maila thessan. therese@studioaktiverum.seVill ni bara köra på som vanligt med pass, gym och kaffe så går det utmärkt det också. Bara ni mår bra och får ut det mesta av ert liv. (Ungefär vad Wivi-Annes Workshop handlar om.)Kram på er! Nästa vecka har de lovat värme igen. Svärmor lovade i varje fall … /AJ