En helg med efterlängtad sol.

Är i varje fall vad vi hoppas på, speciellt för vårt träningslägers skull. Hoppas alla sett och fått info om att ni ska ha med er utekläder och handskar också. Om i fall att det blir för fint väder att vara inne.IMG_1088Vill ni värma upp några timmar innan är ni välkomna till Gudfinnas Aerobic 09.00. Vi har ju som bekant ett rullande schema på morgonen. Step 3, Step styrka, Aerobic och BodyVive varvar och i morgon är det dags att köra step touch, grapewine, v-step, mambo, cha cha och andra snurrigheter. Hoppas vi ses!Nästa vecka ser vi det sista av mars för detta året och vi träder in i en underbar vårmånad med ljusare kvällar och varmare vindar. Hoppas jag!I april börjar våra 4 veckors Cellulite killer kurs där vi satsar stenhårt på att släta ut, lyfta upp och rensa ut innan sommarens soliga dagar tar oss med storm. Boka er plats i receptionen. Vi kommer även köra en workshop med Wivi-Anne i april. Söndagen den 13 april kör hon ännu en Från VD till Yogi med fokus på att hitta det du brinner för i livet och våga leva livet fullt ut.0015653mDet är fredag, klockan är snart sju och jag hör skratt och tjatter från gymmet. Minns ni när man var liten och somnade i knät på pappa på en fest? Alla skratt och allt prat runt om kring en fick en att må riktigt bra. Så känner jag just nu i min mysiga kontorsstol med dörren vidöppen så jag hör er. Ska försöka att inte somna …Må gott kära vänner. /AJ