En PT-timme på köpet.

MIIT startar nästa vecka med träning 4 dagar i veckan i tre veckor med fokus på högintensiva intervaller med våra PT tjejer Gudfinna och Louise. UTÖVER detta ingår även en PT-timme där du efter dina förutsättningar får rätt träning och bra tips som stärker din kropp. Det finns några platser kvar om ni är sugna på att testa gränser och ge kroppen precis vad den tål och längtar efter. Boka i rec.Vill ni hellre mysa och fokusera inåt har Lena en Workshop i YinYoga och Mindfullness lördagen den 20 september. Mellan 13.30 och 16.30 praktiserar ni utvalda Yinpositioner som stimulerar djupliggande vävnader i rygg, höfter och lår. Känns skönt bara att skriva om det! Ni får även en meditationsövning och andningsövningar som renar din energi och detoxar din insida. Meditation öppnar känslomässiga blockeringar och mentala spänningar så känner ni att ni är nyfikna på vad som finns långt där inne är detta en bra grej att börja med.Lena vill ha in max 20 personer för att det ska bli så bra som möjligt så fundera inte för länge. <3 Vill ni läsa mer om det ligger det lappar inne i vår Yogalounge samt på anslagstavlan.I morse kändes det som sommar igen! Det tar vi med oss resten av dagen. Kram på er från infomaister. /AJ