Ayurveda – Indisk Självläkekonst.

Visst låter det härligt. Att kunna läka sig själv, få ett liv i balans och fritt från sjukdom. I ayurvedan utgår man från de fem elementen – Luft, jord, eld, vatten och rymd/eter. Dessa element bär på ett antal egenskaper och karaktärsdrag som återfinns i hela universum och därför även i oss människor.Varje individ har sin egen unika sammansättning och utifrån denna har vi olika förutsättningar och behov. Optimal hälsa uppnås när kropp, själ och sinne är i balans och i harmoni med varandra. Sjukdom uppkommer när balansen störs.Vill ni gräva djupare i denna lära är ni välkomna den 13 september klockan 13.00 och lyssna på Wivianne och vill ni finns det chans att boka upp tider för personlig konsultation och pulsläsning. PT Ayurveda kostar normalt 800:- men under helgen kan du boka och få 20% rabatt.Själva föreläsningen kostar för dig som är medlem, 150:-. Icke medlem 300:-.  Boka er i receptionen. 042-164060.Hoppas vi ses! Stor kram från en med mycket eld inom sig .. /AJ