Apropå den positiva stressen Louise skriver om ..

….vill jag stressa upp er lite med allt som händer i huset i september. Säkert glömmer jag något men här är det jag kom på i dag i bilen till jobbet.På fredag – 12 september Är det After  Work Yoga 17.00-19.00 med Wivianne. Vidare kör Jossan, Sara och Saga BodyBalance release 17.15 vilket gör att ni inte kan gå på båda .. synd meeeen det kommer fler chanser. Matilda och Daniel kör team i BodyPump med den nya releasen 16.30.Lördagen den 13 september är det BodyBalance release 11.00 med Camilla och Maria. Klockan 13.00 startar Wivianne upp sin förläsning om Ayurveda. Det är även idag som Sara, Ola, Magnus och Thessan springer stafett i Hbg marathon. Lycka till önskar vi dem!Söndag 14 september startar Aktiv Kids och Aktiv Teens.Onsdagen den 17 september kör Sara och Jossan team i BodyPump 16.30.Lördagen den 20 september är det Yin yoga Workshop med Lena,13.30-16.30.Torsdagen den 25 september startar Aktiv Shape och Aktiv Shape duo. En 12 veckors PT-kurs.Fredagen den 26 september är det medlemsdag på Intersport med 20% rabatt på kläder och skor. Denna dag är det även dags för vår första TGF med frukost mellan 07.00-09.00.Lördagen den 27 september håller vi Dansmarathon i våra nyinköpta kläder från intersport. ;)Tisdagen den 30 september träffar ni SPA och Kerstin Florian i receptionen med diverse härliga produkter.Sen får det räcka! Utöver detta ska ni ju hinna gå på alla era favoritpass och träna i gymmet en sväng. Ingen stress! Själv siktar jag in mig på Ayurvedan och TGF. Kram på er! /AJ