Brrrr…aaa kyla nu!

Ja, det är verkligen kalla vindar idag. I helgen tänkte vi råda bot på det med att ställa till med ett DANSMARATON. 09.00-12.00 kör vi så det ryker både med SH´BAM, Zumba, Dansaerobic och mycket annat skoj. Kör hela tiden eller eller besök passet en stund, du bestämmer. Bokning sker som vanligt 24 timmar innan om du vill försäkra dig om en plats. Alla är välkomna! Har du en granne som inte riktigt bestämt sig om att träna på Aktiverum kan du alltid dra med hen till oss och dansa. (Första gången jag använde ordet hen… Jättespännande!!)DSC_1825Tycker ni att dans är för alla andra kan ni istället sikta in er på den 11 oktober 12.00-14.00. Då träffar ni Johan och Mattias på en Boxningsworkshop. (Ja, det står 4 okt i tidningen ni fick ut men grabbarna kom på att de inte var hemma då …) Första timmen kommer innehålla teknikträning. Grundläggande slag och fotarbete samt mitsträning. Andra timmen skriver Mattias att det blir lattjo lajban.. Fullt ös med andra ord. SÅ, vill ni ha grundläggande träning inom boxningen tycker jag ni ska passa på den 11/10. Här kan ni verkligen få hjälp med allt! Även här är ALLA välkomna (även Hen) och ni bokar er på nätet som vanligt. Max antal är 20 stycken så ligg på appen i tid .. 😉IMG_2148mindreMånga värmande kramar till er idag. Nu letar vi fram vantar och mössa. /AJ