Få tips från SPA.

I morgon tisdag (30/9)  besöker spa och Kerstin Florian vår reception med massor av härliga tips och produkter för hela kroppen. Mellan 09.00-13.00 samt 16.00-20.00 träffar ni vår kunniga personal. Idag kommer även Hälsokraft att bjuda på lite gott. Har ni inte provat rödbetsjuice innan träningen har ni chans nu.I morgon kommer ni även få chans att boka er till förmånligt pris på Ansiktsbehandling, Aktiverums träningskur eller Kur Slimming Detox. Bokar ni i morgon och får behandlingen innan den 31 oktober har ni  bra rabatt. Ansiktskuren som kostar 625:- får ni för 500:-, Träningskuren (725:-) får ni för 580:- och Slimming Detox (925:-) kostar i morgon 740:-.images (8)Välkomna att besöka receptionen innan eller efter träningen. Eller varför inte bara smita inom på en kopp kaffe och snacka lite med oss.images (6)Välkomna! <3