Fröknäcke och fredagsmys

Hej hopp!Idag blir får ni ett recept på ett super mumsigt knäcke som jag hitta på Leila Lindholms hemsida. Sen kan ni ju låta bli att grädda de i ugnen 3 timmar som Annika J gjorde…haha sorry AJ va tvungen :P2 PLÅTARFröknäcke200 g solrosfrön1 dl hela linfrön1 dl sesamfrön2 dl pumpakärnor2 msk fiberhusk2 msk mandelmjöl1 tsk salt5 dl vatten1/2 dl vallmofrönFlingsaltFullSizeRenderSätt ugnen på 160 grader.Blanda allt utom vallmofrön i en bunke.Bred ut smeten tunt på 2 plåtar klädda med bakplåtspapper.Strö över vallmofrön och lite flingsalt.Grädda knäckebröden i cirka 70 minuter.Låt dem svalna och lossa försiktigt bakplåtspappret från bröden. Och voila du har gjort ditt egna mumsknäcke! :)Jag och AJ prata lite om att kanske lägga upp videos med tips på övningar här i bloggen, nått ni är sugna på att ta del av? :DMå väl underbara ni! Kram//Louise