Intersport levererar.

Den 27 och 28 januari erbjuder Intersport på Väla 20% rabatt på hela sitt sortiment (ord priser) för oss medlemmar.Så ta med ditt medlemskort, den stora plånboken, ett glatt humör och hela familjen. Det lönar sig att handla på REA! Ta en titt i garderoben, känn på dina löparskor. Är det dags för lite nyheter på fötterna. Jag brukar jämföra ett par skor med ett par bildäck. Det är supetråkigt när farbror polisen säger: ”Hrmm, mösterdjupet på dessa tycker vi inte om.” Men så skönt det är när man fått på nya hela däck!Ungefär samma som med skor .. De slits de också och för att förhindra knäskador eller feltramp kan det vara läge att byta ut dem med jämna mellanrum. Tänk också på att inte köra spinning med dina fina löparskor. Kör du mycket cykel tjänar du på att ha spinningskor till det. Där behöver du nämligen en stenhård sula. Dina löparskor slits både på ovansidan och på undersidan av att du cyklar med dem.Sen måste jag säga att det är SÅ ROLIGT att få in alla mail med det rätta svaret på tidningens korsord. Fortsätt skicka in så drar vi vinnaren senare i vår…1280x768_pxKram på er! /AJ