Hej hopp i fredagsmyset.

Det brukar ju vara Louise som har fredagarna, men idag har hon mycket på sin agenda. Istället för recept på mumsiga bröd och röror så tänkte jag tipsa om en superfin kokbok jag köpte av Wivianne förra helgen. Den heter: Maten är min medicin. Ayurveda i ditt kök. Jag är långt ifrån både kockarnas kamp och hela Sverige bakar men detta kändes både lätt och roligt.Häri får man ex tips på olika gröt till frukost, mycket Rawfood och drinkar, olika teer mellanmål och middagar. Allt i Ayurvedans anda. Det finns även tabeller som visar om du är Vata, Pitta eller Kapha. En mängd andra tips och idéer på hur man kan rena sig och leva ett friskare liv och helt enkelt må superbra. Dagens bokstips från mig!Eftersom jag är infomaister och det kliar i fingrarna när jag sitter här MÅSTE jag bara informera om att ABS ONLY kursen är på ingång. Vecka 9 och 10 kör Gudfinna och Louise 4 gånger i veckan med er och hjälper er mejsla fram, utmana och utveckla er bål. Ni tränar måndagar 18.30. Onsdagar 17.30. Fredagar 17.30 samt Söndagar 10.15. Medlemspris för denna kurs är 695:-. För icke medlemmar 995:-  Boka er i receptionen.Sen har vi ju Weight Trainer också på gång nu med Olle, Thessan och Annika Lilja i spetsen. 4 veckor med mat, träning och coachträffar både på Aktiverum och via nätet. Dessa 4 veckor handlar till stor del om viktminskning. Har ni provat det mesta kanske detta kan vara något. Ni får en kostplan utefter ert eget behov och viktmål samt träning som motiverar och ger inspiration till att fortsätta. Anmäl er i receptionen eller maila annikal@studioaktiverum.se om du har frågor och funderingar.Nu önskar jag er alla en skön fredagskväll. På söndag kommer Ronny och kör Step Avancerad med oss 10.15. Ni som följer oss via Instagram har sett Sara de sista dagarna .. Hon är helt till sig. För er som är nya på Aktiverum kan jag berätta att Ronny var vår Step stjärna här för 100 år sedan. Otrolig energi och glädje mixat med steg från merkurius… typ .. Kom och njut av en händelserik söndag kära vänner!Kram AJ