Springtime time..

I varje fall om några månader. Är ni fundersamma om ni ska springa eller har ni bestämt er? Springtime eller inte, Aktiverum startar upp en löpgrupp under vecka 10. (så ni har god tid på er att bestämma er) Vi håller ett intro den 5 mars för er som är intresserade av att kunna springa 1 mil utan problem.Vecka 13 börjar vi sedan köra 2 gånger i veckan. Måndagar och torsdagar 17.45. Vill ni vara med i vår löpgrupp kan ni anmäla er via: springtime.aktiverum@hotmail.com Det är Sara Lundgren och Peter Hansson som kommer hålla i trådarna, peppa och träna er på bästa sätt så ni kan studsa i mål den 9 maj på Springtime.Vill ni inte springa loppet men ändå vara med i löpgruppen går det naturligtvis bra. Målet är att kunna springa 1 mil.Nu hoppas jag ni får en utomordentligt fortsatt trevlig dag. Har ni märkt att det inte blir mört lika fort nu? Våren närmar sig minsann! /AJ