Lite godbitar.

Jag slänger in ett litet erbjudande från Hälsokraft på Kullagatan till alla våra medlemmar. Vecka 13, (23-28 mars) som är nästa vecka, får vi 15% rabatt på ett köp om vi tar med oss Aktiverums medlemskort och visar upp.01-HAL-HVKolla skåpen och se vad ni behöver och ladda inför nästa vecka. Rödbetsjuice, B-vitaminer, Magnesium, D-vitaminer, eller annat gott för din tränande kropp. Kanske några goda teer i kvällssolen. Kokosolja till kaffet eller Probiotica om vintern varit full av sjukdomar. Bara några tips.Erbjudandet kan inte kombineras med andra kuponger och rabatter.Till huset: DENNA VECKA..Tisdag 17.00 Team Camilla och Sara på SH`BAM. Kom och njut av nya danssteg och härlig koreografi.Fredag 16.30 Team Matilda och Daniel på BODYPUMP. Nya övningar här också, fast vi skippar dansen .. 😉Lördag 12.15 Team Camilla, Sara och Saga på BODYBALANCE. Ett teknikpass så alla nya positioner sitter.Må väl! /AJ