Står det stilla?

Har du tränat ett bra tag nu och det händer inget? Eller i början hände det massor med vikten och midjemåttet men nu står det stilla?

V.15, 16 och 17 kör jag och Gudfinna igång MIIT X-tra. Denna kursen pressar vi konditionen, styrkan och viljan. Vi ska göra vårt yttersta för att pusha era gränser, sätta nya och se till att ni får den där extra utvecklingen som kan va svår att komma till själv. Vi kommer ta er träning till en ny nivå helt enkelt.

Vi struntar i vågen (då muskler väger mer än fett!) och kommer börja med att ta era mått i början av kursen så ni har något konkret att jämföra med när kursen är över. Kurstillfällena är 12 gånger + 1 PT-timme med mig eller Gudfinna.

Kursdagar och tider.

Första måndagen kl: 10.15 pga röd dag, annars är det måndagar 18.30, onsdagar 17.15, fredagar 17.30 och söndagar 10.15.

Kursen pågår i 3 veckor och kostar 1495:- för er medlemmar och har ni någon ni vill ta med så kostar det 1795:- för icke medlemmar.

Vem passar kursen?

ALLA som vill ta sin träning vidare till nya nivåer, de som står stilla i sin utveckling, de som behöver den där extra pushen i sin träning, de som vill förbättra sin fysik,  de som vill slimma till kroppen och för de som vill träna upp sin vilja och motivation så att man kan ta i det där lilla extra i sin träning mm.

Frågor? Haffa mig eller Gudfinna så hjälper vi er så gärna 😉

Kram/Louise

h