25% rabatt på ansiktsbehandlingar‏

top-mask   Varför går man på ansiktsbehandling? En ansiktsbehandling är en behandling som ska förbättra ansiktets välmående. En behandling består av många olika delar och det finns många olika typer av behandlingar. Den vanligaste ansiktsbehandlingen är den klassiska behandlingen och i den ingår vanligtvis en rengöring av ansiktet, en hudanalys, peeling, ånga, portömning, ansiktsmassage, ansiktsmask, serum, ögonkräm samt en avslutande crème. Efter detta görs alltid en rekommendation för just din hud. Allt detta görs för att ansiktet ska må så bra som möjligt.Hudanalys innebär att vi hudterapeuter undersöker din hud för att fastställa vad just den behöver. Olika hudtyper behöver bland annat olika behandlingar och produkter. I hudanalysen tittar vi bland annat på hudens tjocklek, hudens porer, talgproduktionen, blodcirkulationen, ansiktslinjer, hudens spänst, fuktighetshalten, hudförändringar, anomalier m.m.Peelingen tar bort döda hudceller, får en djupare rengöring, får upp lystern och hjälper även ingredienser som kommer senare i behandlingen att gå ner i huden på ett bättre sätt. Anledningen till att ånga används är för att det värmer upp och mjukar upp huden, vilket är viktigt för senare behandlingar. Då öppnas porerna och talget blir mjukt, vilket gör att pormaskar och orenheter kan tas bort utan att huden tar skada. Efter en portömning kommer en välbehövlig massage och det är oftast den som är behagligast. Massagen bidrar till flera positiva effekter i ansiktet, bland annat så ökar den genomblödningen i huden och den tömmer vener samt lymfkärl på slaggämnen samt vävnadsvätska.Att få en ansiktsbehandling är väldigt nyttigt för alla hudtyper. En ansiktsbehandling gör att ansiktet börjar få tillbaka sin normala balans så att den ska fungera på bästa sätt. Behandlingen leder bland annat till att huden i ansiktet blir friskare, renare och hudtonen får tillbaka sin ursprungliga lyster. För att huden skall må som bäst rekommenderar vi en ansiktsbehandling var sjätte vecka. Det är dock helt avgörande för att bibehålla resultatet att rätt produkter används hemma och att huden tas om hand ordentligt mellan behandlingarna. Det behöver inte vara varken komplicerat eller tidskrävande, vi hjälper dig. För att du ska kunna komma igång ordentligt inför sommaren, då vi alla eftersträvar en frisk hud, har vi nu 25% rabatt på alla våra ansiktsbehandlingar april ut. Kram Lina