Nu ändrar vi inte tillbaka!

 Ja, nu är det sommartid, och mitt eminenta förslag är att vi håller det så här nu. Varför ändra tillbaka? Våra smarta telefoner lyckades utan problem vrida fram, vilket jag också gjorde med köksklockan 07.00 i morse. En halvtimme senare går min sambo upp och ändrar köksklockan han också. Dagen blir så kort då på något sätt ….Jag tänkte bjuda på en liten kaka här nu när vi firar sommar och allt. Den är tagen från en Ayurvedisk kokbok och heter Raw Chili Choko Sweet. Lagom långt namn…  Kakan ligger under fliken mellanmål så det kanske kan vara något innan träningen.Ca 20 bitar:1 dl solrosfrön. 1 dl pumpakärnor. 1 msk krossade linfrön. – Mixas till mjöl.4 msk kakao. 1 nypa salt. 1 liten torkad chili. 1 tsk vaniljpulver. 4 msk kokosflingor – Kör i mixern till alla ingredienser blandats med fröblandningen.20 urkärnade dadlar. 1-2 msk vatten. – Mixa till en slät smet. 2 msk torkade Gojibär. 1 dl mandlar som hackas och blandas ner bland dadlarna.Blanda alla ingredienser och tryck ut i en form (ca 15×20 cm) Ca 3 cm höga kakor. Strö över lite havssalt. Ställ in i frysen  och skär upp kakan efter 1/2 timme.Förvara i frysen eller kylen.Jag tyckte de var helt ok. Förväntar man sig ett Japp blir man besviken men de är helt klart godkända framför tv-n.Med detta önskar jag er en trevlig söndag. Det blir ingen vacker bild eftersom programmet jag skriver i inte samarbetar med mig. Jag har bestämt mig för att inte reta upp mig över småsaker, så jag låter er fantisera om hur kakan ser ut istället.Anja kommer nästa vecka med en rapport om sista dagen på WT kursen. Vill ni läsa om andras upplevelser finns de under fliken Weight Trainer på hemsidan.Må gott! /AJ