Fredagsmys :)

Hitta ett smarrigt recept på Tasty-health som jag tänker prova i helgen 😉

Magra hemgjorda glutenfria hamburgerbröd
3 hamburgerbröd
 
Bröd:
250 g lättkesella
50 g havregryn malt till ett mjöl (1 dl havremjöl)
1 dl (55g) bovetemjöl)**
2 tsk fiberhusk
1/2 tsk salt
1 tsk bakpulver
1 tsk pizzakrydda
1/2 msk sesamfrön**Du kan använda annat mjöl, tex rismjöl, sojamjöl, fullkornsmjöl osv.
1. Sätt ugnen på 200 C.
2. Ha i alla ingredienser i en skål och blanda ihop allt till en ganska kletig massa.
3. Forma till 3 lika stora bullar och lätt på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. Strö lite sesamfrön på bullarna.
4. Grädda i ca 15-20 minuter, eller tills de fått en fin brun färg. Ta ut och knacka på botten. Låter de ihåliga är de klara. Låt svalna.
Ha en riktigt skön helg alla och njut av livet 😉 Kram/Louise