Tack Daniel!

Ja som ni kanske vet ska Daniel bli pappa i dagarna samt ut på nya äventyr i Malmö efter sin pappaledighet så vi träffar inte honom så mycket framöver. Vi önskar dig STORT lycka till med dina nya mål och hoppas du kommer och hälsar på oss någon gång. Vi bör ju få titta på det lilla knytet när hen behagar komma till världen. Tänk att få ha dig som pappa Daniel! Kan bli hur kul som helst.tuffast 7Tack för att du varit hos oss och förgyllt våra kunders tillvaro med din energi och kunskap. Vi kommer sakna dig så klart! Men, livet är fullt av utmaningar och varför inte ta dem allihopa?! Du kommer rocka fett i Malmö. <3DSC_0034Vi har försökt trolla lite med hans eminenta pass framöver och det kommer se ut som följer; Peter kommer gå utbildning i GRIT i slutet av april och Hannah kommer utmana sin kropp på utbildning i BODYATTACK i maj. Peter har ni träffat på Tabata och Spinning samt i löpgruppen bla och Hannah kör danspassen samt Kidsen. Har ni inte haft nöjet att träffa dem än så kommer det fler tillfälle framöver. Fram till Hannah är klar med BODYATTACK kör Gudfinna HIIT med er. Så ni inte tappar … 😉  Peter kommer köra Intervallträning med inspiration från GRIT tills han är klar. Jag har dåligt med bilder på både Hannah och Peter men båda två är blonda och snygga… Peter har kortare hår än Hannah och har lite grövre armar också. ;)Lunchen där GRIT ligger kommer Magnus kör IW/Tabata. Herman, vår nye Hunk, kör Cirkeln med er på tisdagar 16.45.Ja mina vänner, Daniels utmaningar blir även roliga utmaningar för både oss och er. Det kan bli en riktigt spännande och bra vår och sommar. Nu väntar vi dock på värmen. PÅ FREDAG MÅSTE DET VARA VARMT! Då kör Thessan och Magnus TGIF 17.40 utomhus på gräsmattan. De lovar smuts under naglarna, så ta med handskar. De lovar också roliga övningar och mycket luft i lungorna. Bokning som vanligt i appen/nätet.Kram på er! /AJ