CORE BALLET in da house

Nu startar Gudfinna upp sin kurs igen för er som vill få bättre hållning, bli smidigare, få bättre magmuskler och bättre koll på alla små muskler som gör ett stort jobb i er kropp. Hon har döpt den till CORE BALLET och det är en mix av hennes tidigare Ballet Workout och stenhård magträning.IMG_0027Vad tror ni? Kan det passa herrskapet? Ni tränar vecka 18,19 och 20. Måndagar 18.30 och onsdagar 17.15. medlemmar betalar 795:- och icke medlemmar 1195:-.Jag påminner er igen om fredagens utomhusträning med Thessan och Magnus. 17.40 drar de igång med buller och brak. Å eftersom det är fredag kan de säkert tipsa om ett gott vin efteråt eller en god Whisky. Dessa två har fler expertområden förstår ni.. ;)Själv kan jag tipsa om att köpa en elektrisk kaffekvarn och mala sina bönor själv till frukost. VILKEN SKILLNAD!!! Allt annat bleknar i jämförelse.Ha en fortsatt trevlig vårdag. Njut av alla D-vitamin vi tankas med idag. Jag hoppas vi ses inne en stund, om ni inte tänkte gå på HIF ikväll så klart… Kram AJ