Det närmar sig Springtime.

Ett tält vid Dunkers tillsammans med Intersport och HIF. Uppvärmningen i form av Camilla, Jossan och Louise. En tävling för de som springer i våra tröjor (går att beställa hos sara@studioaktiverum.se) Slå Magnus eller Thessan i tid och var med om en utlottning av PT eller Massage. Uppträde på scen, samt tävling i tältet. .. Ja, det är vad vi kommer att bidraga med denna eminenta dag i uppförsbackens tecken.. Ska ni springa eller bara glassa med oss i tältet? Valet är ert men jag hoppas att vi ses på något sätt OCH att vädret är UNDERBART!Det är för övrigt måndag och Mamma/barn kursen är igång. Smög in för att titta idag när de letade upp sina magmuskler och försökte koppla samman dem med viljan och nerverna. Vilken koncentration! Det kommer bli grymt. Härligt att se! Passade även på att smygkolla och filma lite på Camillas SH´BAM idag. Har ni inte provat det M Å S T E ni prova. Dansare eller inte, strunt samma. Det är glädjen vi är ute efter.I kväll startar även Olas 8-veckors kurs samt Gudfinnas Core Ballet. Mycket igång i huset nu! Man känner energin darra i salarna.Kom ihåg att kolla öppettiderna inför Valborg och 1 maj. Hjärtligt välkomna! KRAM /AJ