Jossan vill säga hej!

Hoppas det är ok för dig Jossan att jag letade upp lite goa bilder på dig. <3 /AJDet känns fantastiskt att vara tillbaks! Efter ett och ett halvt års mammaledighet är det nu dags att börja jobba igen. Det har varit en stor omställning, från att träffa många människor och inspirera andra varje dag, till att amma och låta sig inspireras av ett litet underverk. Min räddning var Aktiverums Mamma/Barn träning där kropp och knopp fick ny energi. Jag träffade mina gamla kollegor, andra mammor och det viktigaste av allt jag byggde upp min kropp från grunden igen. Efter det kände jag mig redo för att ställa mig på podiet med skräckblandad förtjusning. Det var ringrostigt och nervöst men när jag väl fick till ”DET DÄR” passet pumpade adrenalinet och jag förstod hur mycket jag saknat mitt jobb.IMG_3828 Jag har jobbat lite extra under min mammaledighet men from 1 augusti är jag tillbaks ”på riktigt”. Då kommer ni se mig i medlemsrådgivningen, på passen och i receptionen. Jag jobbade tidigare på Aktiverum City som platschef och gruppträningsinstruktör och tycker såklart att det var jättetråkigt att City stängde men hoppas på att se många bekanta ansikten framöver. Jag ska även göra allt jag kan för att plocka med mig den goa stämningen och den härliga energin!IMG_3029-1NU är jag redo för Aktiverum Berga och nya utmaningar! Min första utmaning blir utbildning i CX-works i augusti. Så fram till dess kommer ni se mig gå på CX-passen, träna mage som en tok i gymmet  och såklart kommer jag köra lite pass i sommar! bild combat 3 Vi ses!/ Josefin