Har du testat Kerstin Florians ekologiska oljor?

Skapa ett eget hemmaspa genom att addera några droppar i badvattnet, i din kroppslotion för extra fukt eller använd som de är som återfuktande kropps- eller massageolja. Det finns tre aromaoljor att välja på:
 
Ginger batch & body oil
Energigivande olja med en härlig doft av ingefära. Stärker sinnena, återfuktar, ger näring och en avslappnande effekt på trötta muskler.
Lavender batch & body oil
Rik på lavendel och E-vitamin. Ger en känsla av baland och lugn samtidigt som den mjukgör huden. Verkar rogivande och främjar en god natts sömn.
Revitalizing batch & body oil
Eterisk olja från enbär, rosmarin, lavendel och fänkål bidrar till att stärka och rena kroppen. Stimulerar blodcirkulationen samtidigt som den mjukgör och ger näring till huden.
 
Hitta din favorit bland Kerstin Florians ekologiska aromaoljor för ansiktet! Applicera några droppar olja på rengjort ansikte eller blanda med din fuktkräm vid behov. Kan också användas som kvällsbehandling istället för nattkräm.
Rejuvenating anti-stress oil
Innerhåller geranium, citronmeliss, lavendel och jojobaolja. Bidrar till att revitalisera normal och torr hud och ge ett föryngrat utseende.
Rehydrating neroli oil
utvunnen ur pomeransblommor. Bidrar till att syresätta, återfukta och lindra torr och känslig hud.
Clarifying lavendel oil
Balanserar huden och reglerar talgproduktion. Skyddar, lugnar och ger näring.
Alla oljor hittar ni inne hos oss på SPA. Vi hjälper dig att hitta den perfekta oljan för just dig och din hud. Kram Lina