Uppdatering av kommande kurser!

Ja mina vänner, nu är sommaren ÄNTLIGEN hälsar på tänkte jag ge er lite blänkare om vad som kommer nu i Augusti.IMG_7419Olas 8 veckors som startar den 23 augusti finns fortfarande platser kvar på. Är du ny eller nygammal och vill ha en rolig kick inför höstens träning är detta ett ypperligt tillfälle. Ni tränar tre gånger i veckan och du får hjälp med ett eget styrketräningsprogram. Lätt, kul och ett skönt sätt att starta på.Linda och Gudfinnas Mamma/barn kör igång den 24 augusti och är till för dig som just fått barn och vill komma tillbaka på ett säkert sätt. Kroppen kanske känns lite ”vinglig” och dina bålmuskler undrar vad som hänt. Tjejerna är utbildade i att ta hand om din ”nya” kropp och att få dig tillbaka på rätt kurs igen. Kursen är 8 veckor.Annika L, Thessan och Olle står redo för en ny Weight Traner som börjar den 20 augusti. Här går du 12 veckor och får coachning både för matens och träningens skull. Du får 6 stycken grupp-PT pass med övningar utformade för att utmana och stärka dig. Vägning och mätning ingår. Likaså en personlig kostplan som du bör följa slaviskt för bästa resultat.Redan nu den 8 september håller Maria Lyckmark en kurs i Mindfullness. En 6 veckors kurs där du tränar på att vara här och nu, öka din medvetenhet och utveckla dig själv. Vet du med dig att du lätt svävar bort och har svårt för att hålla fokus eller glömmer bort saker tror jag detta kan vara något för dig. Att öka medvetenheten i kroppen och i känslorna tar oss många steg fram i alla aspekter.Vi börjar där. Det blir en rolig höst på alla sätt och vis. Lite nyheter och lite nya leksaker är på ingång. Kram så länge! /AJ