Aktiv Shape.

Nu kör Annika L och Gudfinna igång med höstens Aktiv Shape igen. 12 veckor med personliga träningsprogram, kostprogram och ett resultat att räkna med. Många har gått och många har lyckats riktigt bra med att ”väcka” kroppens förmåga att styrketräna på nytt.Har du fastnat i dina vanliga mönster och samma gamla övningar med samma reps och set är det kanske dags att ruska tag i både dig själv och dina muskler. De behöver nämligen utmaning, varje gång vi tränar. Kanske behöver du påminnas om kostens betydelse och förändra lite för att kroppen ska svara på träningen. Den utgör nämligen en S T O R del av resultatet.Du bokar dina träningstider med Gudfinna och Kosttider med Annika precis när det passar dig. Du får en gemensam föreläsning om träning och kost, 4 st personliga möten med Gudfinna och 5 tillfälle att väga och mäta dig och prata kost med Annika under dessa 12 veckor. Det är alltså ganska svårt att inte få resultat. De kommer vara på dig hela tiden.. ;)Första kursen startar redan nu den 1 september. Kostnad: 2925:- , vilket går att dela upp på 3×975:- . För icke medlemmar tillkommer 3 månaders träningsavtal.DSC_1907 Är du taggad för tuff styrketräning som ger resultat, står de redo att möta dig.Ha en go fredag och en härlig helg! /AJ