Terapeuten rekommenderar

En av mina absoluta bästa masker i Kerstin Florian är den svarta Moor Mud masken. Masken är till för alla hudtyper och många av mina kunder har jag säkert använt den på eller presenterat den för. Moor mud masken är en lermask som framförallt fungerar som djuprengörande och porsammandragande. Huvudingrediensen är den naturligt utvunna organiska moor mud-leran från Ungern som är rik på essentiella mineraler och spårämnen. Masken rengör på djupet samtidigt som den förfinar, återfuktar och revitaliserar matt hud. Den främjar även cirkulationen i huden vilket hjälper huden att behålla sitt unga utseende. (Vid användning två gånger i veckan förbättras cellåterbildningen med 7-10%). Denna masken brukar jag även rekommendera som en peeling för de kunder som har en känslig hud, då de bör undvika mekanisk skrubb.Applicera masken på fuktat, rengjort ansikte, undvik område kring ögonen. Låt masken sitta upp till 5 minuter och avlägsna den sen med en varm, fuktig kompressor. Håll masken välfuktad för bästa resultat. Spraya Neroli Water från Kerstin Florian över masken eller använd masken i duschen. Eller varför inte göra som jag, använd den i Aktiverums ångbastu?Vi på Aktiverum SPA tycker denna masken är fantastisk och just nu hittar ni bl.a. den för 20% hos oss eller ute i receptionen.  Kram Lina11910977_854803221254908_1822471925_n (1)