CORE BALLET

Jag la ut en video från tv 4 i morse på Aktiverums facbooksida och genast börjar det rulla in anmälningar till höstens CORE BALLET kurs med Gudfinna. Videon handlade om just den träning och hur stor den är i USA. I Sverige är den ännu ganska ny, men vi har kört den i två omgångar redan. Vi känner oss lite före vår tid … ;)Den tredje omgången CORE BALLET körs vecka 45-47. Tre veckor med träning två gånger i veckan och med massor av tips att ta med sig till sin egen träning. Eftersom anmälningarna började rulla in nu tänkte jag vara snäll och blogga om det för er som inte har Facebook eller har oss på sin fb. Alla ska få samma chans att anmäla sig.IMG_0027Här ser ni Gudfinna in action.. i en av alla övningar.Ha en härlig tisdag! Nu ska jag smyga ut i köket och nalla en Rawfoodboll med citron och lakrits. Lotti levererar må jag säga! 🙂 Kram AJ