Lite extra till er medlemmar.

Jag vill bara påminna er om att ni faktiskt har rabatter på ert medlemskort.Colorama ger er 20%. Kökscentrum ger er 10% och Helsingborgs Ryggklinik 10%. På Sportson har ni 10% på cyklar och 15% på tillbehör och inne på vårt SPA har ni 10% på behandlingar.Intersport ger er 20% på ordinarie priser den 28 och 29 september och under hela september månad har ni 10% på byxor på STYLE & LIVING. Kom ihåg att få klistermärket för 2015 att sätta på kortet innan ni handlar bara. Klistermärket får ni i receptionen.Under hela hösten har ni även chans till finfina priser från 17 olika företag om ni är med och löser gåtan på AffärsTv som visas upp varje vecka. Svaret skickar ni till 0736 99 78 07 tillsammans med ert medlemsnummer.Sen kommer det en ganska stor fördel längre fram i höst men vi väntar lite med det. Datum är inte spikad än.Stor kram på er denna regniga dag! /AJ