Detta blir SUPERKUL!

Denna bilden tar jag fram när jag är lite låg … Jag ÄLSKAR Olle på denna bilden. Ja Sara, du är givetvis jättefin… MEN Olle är oslagbar. Hihihihihi.1936041_1180403035457_4132649_nDenna är tagen i Barcelona när vi gick IndoorWalkingutbildningen för att bli utbildare i Sverige 2009. En härlig vecka med en dags badande och resten i träningsstudio. Lite kuriosa: Två minuter senare får vi lämna stranden då Sara upptäcker att Olle tagit hennes svindyra anskitscreme och smort in hela bringan. Antagligen bicepsen också … Som hon gapade och gormade. En dag som började i dur och slutade i mol. Själv smög jag tyst bredvid ..I vilket fall så kommer dessa båda stjärnor köra ett 75 minuter långt IndoorWalkingpass med er Onsdagen den 9 september. 17.35 drar de igång och jag hoppas de kan vara vänner hela passet igenom… Jag kommer hålla i kameran även denna gång.Ni vet, vi har ju ett Maraton på helgen i vår vackra stad och vi vill också vara med på ett litet hörn och utmana er.Vi kör bokning som vanligt på nätet och hoppas ni vill hänga på! Det kan bli minnesvärt.Sedan vill jag gärna träffa er på Cirkelträningen på fredagen den 11 sept kl 12.10. Louise ska vara ledig så jag kastade mig över den. 🙂 Ska bli så skoj!!  Kram /AJ