Vecka 42 är ROSA.

Ja det är bestämt så.Vecka 42 kommer vi samla in pengar till Bröstcancerfonden och Bröstcancerföreingen pärlan i Helsingborg. Vi kommer ha lotteri med fina priser från fantastiska företag som skänkt till oss. Vi ska baka kakor – rosa så klart. Köra pass i rosa och bjuda in företag till vår anläggning under veckan. En medlemsvecka med ett fint ändamål.hämta (1)Jag kommer berätta vilka företag som har skänkt till vårt lotteri, samt vilka pass vi kommer ha utlottningar på och vilka företag ni träffar under veckan. Vi ska bara sammanställa allt .. :)Vill ni vara med under veckan är ni välkomna att anmäla er till mig eller Jossan. annika@studioaktiverum.se eller josefin@studioaktiverum.se   ALLT är välkommet!Jag säger som många innan mig sagt: Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Detta är vårt bidrag till en frisk och underbar värld och ett bra liv.En liten fågel viskar just nu att Olle och Magnus kommer köra rosa step… vad det nu innebär.. Som sagt, jag återkommer med mer info.Ha en bra vecka och lycka till ni som ska springa Maraton i vår fina stad i helgen.Kram AJ