MIIT kurs snart full.

Gudfinnas MIIT X-tra startar nästa vecka och det är ett fåtal platser kvar. Är du sugen på hårdträning denna höst tror jag att detta upplägg hade passat bra. MIIT X-tra är högintensiv intervallträning med fokus på HÖG … Det är en kurs för dig som vill utmana kroppen och som gillar när svetten skriker av fasa när den kastas ut från kroppen .. typ .. Sannerligen en kurs värd att prova.Ni tränar Måndagar 18.30. Onsdagar 17.30. Fredagar 17.30 samt Söndagar 12.30. Sen orkar ni inte mer .. ;)Kursen varar i 3 veckor. (v.39-41)Ring receptionen 042-164060 för mer info och för att anmäla dig/er.Denna vecka får vi vår nya fina Cardio. I morgon börjar de rulla in allt. Mitt förslag är att ni tar ledigt från jobbet resten av veckan och provar allt nytt här istället.Önskar er en fortsatt skön måndagskväll. Vi hörs mer i veckan.. Kram AJ