Höstlovet närmar sig..

Inte med stormsteg kanske, men ändå.Vecka 44 är ju som bekant barnen lediga och då tänkte vi erbjuda lite rolig träning.IMG_4275Vi börjar redan på söndagen i v.43 med FamiljeZumba klockan 10.00. Allt för att veckan ska få en så bra start som möjligt. Vi tycker gott ni kan bjuda med varenda kotte ni känner. Vuxna bokar sig via nätet eller ringer receptionen 042-164060, barnen hänger på utan bokning. ALLA är välkomna på dans!  Sen börjar vi med höstlovsträningen på måndagen.För 12-14 åringar kör vi måndag 15.50 och onsdag 16.00. Träning i 45 minuter.     För 10-11 åringarna kör vi tisdag och torsdag 16.00. Träning i 45 minuter även här. På fredagen kommer vi ha en kostföreläsning för samtliga unga. Den börjar 16.00 och varar i ca 45 min beroende på frågor. Kostnad för dessa båda gångerna samt föreläsningen är 200:- och ni anmäler era barn i receptionen. Max 30 deltagare per grupp.Träningen för de unga är anpassad efter unga kroppar och vi kommer ha extremt roligt medan vi svettas. Alla kör efter eget bevåg.Jag hoppas ni vill och kan. Vi ser fram emot detta!Påminnelser kommer OM ni skulle glömma detta .. ;)KRAM AJ. <3