ABS only.

Ni börjar höstens magträning närma sig. Gudfinnas MIIT-extra är i full gång och vecka 42 kör vi mage för hela slanten.En stark och platt mage är det ju många som drömmer om. I varje fall stark! Det är ju den som är vår bas, vår grundpelare, så det är en förutsättning att lyckas med all annan träning. Det spelar ju ingen roll hur stora axlar du ha om du inte har en bål som kan bära upp dem. Eller hur?Det gäller ”bara” att träna bålen rätt. På kursen får du alla tips och trix för att aktivera och stärka rätt muskulatur för att undvika skador i framtiden och orka träna mer effektivt. Som sagt, bålen är vår stomme. Bygger vi ett hus med ruttna takbjälkar eller glömmer bärande balkar slutar det sällan bra.Kursen startar den 12 oktober och slutar den 1 november. Ni tränar 4 dagar i veckan: Måndagar 19.00. Onsdagar 17.30. Fredagar 17.30 samt Söndagar 12.30.Medlemmar betalar 1095:- och icke medlemmar betalar 1395:-. Max 20 platser.Anmäl er i receptionen, eller ring 042-164060.Må gott denna härliga fredag. /AJ SONY DSCHar ni inget att göra kan ni alltid ställa er i sidoplankan.. en bra bålövning..