God fortsättning på det nya året

Här är allt i fullgång och vi älskar det! Jag vill verkligen berömma er för att ni är igång så snabbt efter alla helger, passen är fulla och gymmet är svettigt. Kan det bli bättre?!Vi har haft lite tävlingar igång under julen och jag vill passa på att gratulera våra vinnare!Jultävling med Direkten Bogrens!  GRATTIS Pelle Persson, Maria Johannesson, Mia Schönbeck, Gabriella Mårtensson. Som har vunnit julgodis från Direkten Bogrens.Jultävling i sal 5 #jultävlingaktiverum. GRATTIS till Cecilia Frank och Frida Risell som vann 60min duo PT.IMG_20160104_111338Julkalenderns utmaning. GRATTIS Anita Kurucz du har vunnit en värdecheck på Aktiverum (välj 1mån fri träning, 60min PT, 40min massage eller Foodbox10-klippkort)!Jag har tackat på Instagram och på Facebook men inte här… TACK för ett fantastiskt nyårsmaraton, vi är fortfarande helt lyckliga och endorfinerna sprutar!Jag bjuder på en film på våra snygga aerobicbrudar…. 🙂 20151231_122312GOTT NYTT ÅR och GOD FORTSÄTTNING NU KÖR VI SÅ DET RYKER!/Jossan