Vad behöver vi?

Nu i juletider kommer givetvis frågan; ”Vad önskar du dig?” Man tittar sig runt i hemmet och tänker; Önskar? ”Jamen, behöver du inget?” Jag behöver bli AV med allt skit jag samlat på mig!Ändå lyckas man fundera ut något i sista stund som man inte behöver, inte blir lyckligare av, absolut överlever utan och egentligen kan köpa själv om man vill. Saker är lätt att köpa men vad ger det oss egentligen?Vi BEHÖVER bättre hälsa, friskare kroppar, mindre stress och mer tid att bara vara människa – helt kravlöst.I år var jag smart. Jag önskade min PT i Yoga. Något min kropp och själ behöver och något jag gärna vill ha hjälp med att betala. 😉 Jag önskade mig även nässelpulver, ekologisk gurkmeja i pulver och Q10. Mina ”tomtar” rynkade på näsan. ”Det kan man väl inte köpa, det är ju inget roligt.” Nä, men jag BEHÖVER det. Jag blir frisk och stark av det och min kropp kommer tacka mig.Vad behöver ni i jul? Har ni några krav på julen eller använder ni den till att chilla i soffan med filmer och godis?Det är en vecka kvar till jul och min önskan till er är en stressfri vecka. Kom ihåg att vara kravlösa människor som BEHÖVER slappa också. Stress sliter på oss så ta det med ro. Julefrid ni vet …Stor kram från mig och alla mina kollegor som kommer ta julen med ro. /AJ