När du bokar dina pass. INFO!

Tänkte bara informera inför januari månad när ALLA i hela världen ska börja träna igen och passen blir knökfulla på 2 minuter. (Olles pass 2 sekunder)När du bokar ett pass och blir satt som reserv, MÅSTE vi ha rätt mailadress till dig för att du ska kunna få ett meddelande om det blivit en plats ledig på passet.Har du angett din aktuella mail till oss eller är det en gammal Hotmail som du gjorde i skolan som du inte längre använder? I så fall är den mailkorgen full med meddelande om att du nu är bokad på ett pass. 😉 Vi har 10 reservplatser som automatiskt ger dig en plats så fort någon avbokar. Å visst hade det varit skoj att få ett mail om att ditt favoritpass nu är tillgängligt för dig!Hoppas vi kan få in en MASSA bra mailadresser nu innan januaris hets drar igång. Släng en lapp med rätt adress till receptionen när du går in och tränar. Prata gärna med dina kompisar och påminn dem också. <3Önskar er en fin kväll. /AJ