Raw Strength – årets första temakurs

Tisdag 31/1 startar vi årets första temakurs – Raw Strength.En kurs för dig som vill utmana och utveckla din styrketräning. Du lär dig rätt teknik, med rätt teknik kan du lägga på vikt och med rätt teknik och mycket vikt får du resultat. En rolig och tuff kurs att starta året med!Så här säger förra årets deltagare om kursen:– Mycket bra upplägg med superbra instruktörer. Först mycket fokus på tekniken därefter bra peppning så man vågade lasta på mer vikter, vilket gav starkare muskler. /Christina-En rolig och utmanande kurs, som gav givande kunskap om styrketräningens teknik. Kursen gav en styrka som inte fanns tidigare och numera vågar jag ta tyngre vikter, vilket inte bara har tagit styrketräningen till en ny nivå, utan den har också blivit mycket roligare. /Linnea-Jag begav mig utanför min comfort zone, lastade på rejält med vikter och upptäckte att det gick! Nybörjare som erfaren, alla behöver vi rättas i tekniken. Sen blir det en skön gemenskap i gruppen som vi har tagit oss vidare med in på olika pass efteråt. /LinaOch så här såg det ut under förra kursen:ANMÄL ER IDAG!