TRX och Kettelbells.

Två träningsredskap som vi nu tänkte ger er kunskap om i en PT-kurs. Tre veckor, (v 9,10 och 11) två dagar i veckan ger vi dig nya övningar och grym träningsvärk att njuta av. Vi tränar tisdagar och torsdagar 17.30. För att ni ska få mycket variation är det två personliga tränare som kommer köra kursen med er. Louise på tisdagar och Gudfinna på torsdagar. (Hittade en GAMMAL bild med TRX..) TRX är redskap som hänger från taket med två handtag där du kan ha både händer och fötter. Det blir inga cirkuskonster, bara effektiv och bra träning för hela kroppen. Den ger magövningar som är obetalbara och ja, rumpan får sig många bra utmaningar den också. TRX är ett 90-tals träningsredskap med ursprung från Navy Seals. Grabbarna behövde något att hålla sig i form med medans de väntade på order. Å vips så var TRX uppfunnet med hjälp av fallskärmar och lite annat smått o gott. Det är vad de säger i varje fall .. jag var inte där, så vad vet jag. Jag var i Halmstad och utbildade mig till BodyPumpinstruktör och påbörjade min resa mot Aktiverum där Gudfinna härjade fritt. Louise gick nog i skolan vi den tiden och lärde sig multiplikationstabellen. 🙂 Kettelbells är en kanonkula med handtag som kommer från Ryssland och har tydligen dokumenterats redan på 1700-talet. Kanske var det så att kanonerna gick sönder och de fick order om att kasta kulorna på fienden. Lättast då var att svetsa fast ett handtag så det skulle gå lättare.. Eller var det något helt annat som startade idén. Vad vet jag, min tid var inte kommen än. I vilket fall är KB ett superredskap att både träna kondition och styrka med samtidigt. Handtaget gör det lätt att svinga tyngden och förflytta tyngden snabbt på, vilket gör att du måste koppla på bålen. Du kan använda KB som en hantel men handtaget gör det möjligt till så mycket mer. Så mina vänner. Gudfinna och Louise ser fram emot att få träffa er lära er ALLT de kan om dessa roliga redskap som bara väntar på dig. Anmäl dig i receptionen eller på vår hemsida. Medlemspris för dessa 6 gånger grupp-PT är 900:-