Vårvinter .. eller skitvinter.

Man får kalla det vad man vill. Själv är jag exalterad över snödropparna och krokusarna i rabatten och struntar i om det blåser och regnar lite. I vilket fall kan man glädjas åt att vi startar upp TRX och KB kurs med start den 28 februari. Louise och Gudfinna kommer träna er och lära er allt om dessa fantastiska redskap. För er som nyss fött barn, startar vi upp en ny Mamma/barnkurs den 6 mars. Linda och Gudfinna är era experter under dessa veckor. Ni tränar två dagar i veckan och målet är att hitta tillbaka till bålstabiliteten och kunna träna säkert. En annan trevlig sak är ju vårt sedvanliga VASALOPP. Första söndagen i mars är det dags för skidåkarna att färdas mellan Sälen och Mora på två brädebitar och en pinne i varje hand. Själva kör vi från start till den förste går i mål på spinningcyklarna. Vi kommer följa loppet på tv och bjuda på blåbärssoppa, ha kranskullor och en jädrans hålligång som vanligt. Jag vet inte hur många gånger vi kört detta jippo, men under mina 17 år har vi alltid haft det. Vissa år har vi fått cykla väääldigt länge innan vi nådde en målgång, andra år har vi knappt hunnit starta förrän förste man glidit i mål i Mora. Vi får väl se om det blir rekord i år eller bakhalt. Hoppas ni hänger på! Mer info kommer närmre start.. Vi var i Sälen under vecka 6 och det såg lovande ut i starten tyckte jag. Snökanonerna var igång och det fixades för fullt redan på området. Så tillhör ni den skaran som ska köra på riktigt, önskar vi er ett gott lopp och en fin målgång med alla lemmar och brädor i behåll. 🙂 Med detta önskar jag er en fortsatt skön vårvintervecka. Kram AJ