Workshop i Yin Yoga.

Lördagen den 1 april kör vi en fördjupning i Yin Yoga mellan 13.00-16.30. Lena hälsar välkomna. Workshopen kommer vara renande och energihöjande i vårens varma tecken. Ni kommer få jobba med utrensning och blockeringar som ligger i lever och gallblåsans meridianer. Övningarna ger ett mer balanserat chi-flöde i hela kroppen. Ni som går på Yin Yoga vet lite vad vi menar med texten. För er andra hoppas jag att det ska väcka nyfikenhet och kanske vill ni prova Yin Yoga en dag. Meridianer är energipassager som flödar genom hela kroppen och tillför energi till våra organ och vävnader. Om vi stressar eller har en skada/sjukdom blockeras dessa kanaler och vi får en obalans i kroppen. Workshopen kommer utveckla och lära er om att stärka tanken, kropp och själ och få en djupare förståelse för hur bla våra tankar kan blockera och hur man löser upp knutar med rätt kost, tankemönster, andning och meditation. Ja, en liten inblick i vad ni ska göra den 1 april. Hoppas ni vill komma. Medlemspris: 450:-. Icke medlem 595:- Ni anmäler er i receptionen eller på 042-164060. Endast 24 platser. Välkomna!  Kram AJ