Har ni tittat in i vår nya sal?

Har ni varit inne och kollat och kanske tränat här inne? Vi är mäkta stolta över vår nya fina sal med ett riktigt bra golv, roliga ”leksaker” och en atmosfär som gör att man vill ta i det där lilla extra. Som ni kanske ser är det en Reeboksal med allehanda träningsredskap från just Reebok. Har ni frågor eller funderingar är det bara att haffa oss i gymmet så hjälper vi dig gärna. Några grejer är kanske nya för er och då finns vi här. Boka dig i styrkepärmen eller boka upp en PT för ett mer specifikt program. Vi kommer, och har precis startat upp PT-kurser och Workshops för att öka kunskapen om alla redskap och övningar, så ta chansen och hoppa på när det passar. Just nu går en X-fit kurs på tisdagar, torsdagar och söndagar och lördagen den 20 maj kommer vi ha workshop i bollövningar. Ju mer man kan desto roligare blir salen att träna i. Vi har satt upp lite förhållningssätt precis när man går in i salen. Läs och begrunda. <3 Anledningen till att vi ska lägga tillbaka sakerna på sin plats förstår ni säkert. Det bli lättare att veta var de är då. Precis som hemma. Vi behåller också sakerna som är i salen, i salen. Av samma anledning. Angående vatten så är det ENDAST vatten som är tillåtet. Jag har i en video på Instagram pratat om aminosyrors förmåga att fräta sönder gummit i mattan, men det gäller alla typer av tillsatser. Citronsyra, koffein, taurin, färgämne .. osv. ENDAST VATTEN alltså. Gummit i mattan förstörs av andra ämne. Det räcker alltså inte med att snabbt torka upp utspilld vätska om olyckan skulle vara framme. Vätskan rinner ner i skarvarna och äter upp gummit underifrån. Sedan kommer vi till en kritisk punkt.. Inget talk. Alla som tränat på gym länge och är rutinerade, vet vad talk är. Det är ett vitt pulver som ni kanske sett styrkelyftare ha på händerna när de ska lyfta världsrekord på OS. När de klappar ihop sina händer är hela rummet fyllt med vitt pulver .. det vill vi INTE ha här inne. Att TALK inte är tillåtet är alltså inte att ni inte får PRATA i salen. Frågan har kommit vid ett flertal tillfälle och GIVETVIS ska ni prata här inne! Gymvärlden må vara konstig, men vi har alltid tillåtit snack, skratt och lite tjo och tjim .. N`joy .. är dock från det engelska språket. SÅ. HA KUL där inne vänner. Kram AJ