Två Workshops i juni. Funktionell och Rumpa.

Vi fortsätter med att ge er inspiration i sal 5 med två olika Workshops i Juni. Den första är redan på lördag med Magnus. Ni som känner lite osäkra på alla olika redskap inne i vår nya fina sal är hjärtligt välkomna på lördag 11.00-12.30. 295:- bjudet för medlemmar. Icke medlemmar betalar 150:- extra. Det blir funktionell träning med redskapen för er som känner er lite nya i gemet. Nästa Workshop är med mig och Matilda och kommer handla om rumpträning. Vi har gemensamt så många övningar för stussen så det räcker och blir över till alla! Vi slår ihop dem och skapar vår workshop ”Retrorumpa vs Rumpa 2017.” Massa gamla godingar möter nya övningar. 18.00-19.30, måndagen den 19 juni kör vi. så det ryker. Samma pris: 295:- för medlemmar, 150:- extra för icke medlemmar. Anmäl er i receptionen! Hjärtinnerligt välkomna. <3