Höstens start och vi med den. Grupper och nya mål i fokus.

Vi kommer vecka 36 starta upp en ny WT kurs vars målsättning är viktnedgång och att komma i form. Vi har mycket information på hemsidan men vill ni ha specifika svar så rekommenderar vi att ni mailar Annette eller Annika Lilja eller ringer våra receptionister på 042-1640 60.

 

annette@studioaktiverum.se eller annikal@studioaktiverum.se

 

 

En ny PT grupp sätts igång den 12/9 också. Detta är INTE som Aktiv Form utan nästa tvärtom.. 😉 Denna kallar vi X-fit.

 

Hög Intensitet med väldigt många utmaningar i sal 5. Ni kör två gånger i veckan i tre veckor. På tisdagar 17.30 samt söndagar 12.30. Kostnad för detta spektakel är 1050:- för medlemmar och 1650:- för icke medlemmar.

 

Louise kommer köra med er och utlovar massor med skoj och svett i sal 5. Hon älskar att köra pass inspirerade av Crossfit men gör det på sitt sätt. Sal 5 är ju ypperlig att experimentera på och ta ut sig till max.

 

Välkomna att anmäla er i receptionen.

 

Bilden beskriver varken WT eller X-fit men den beskriver vår glädje inför hösten med er. Och SH´Bam ..

 

Krama från oss /AJ