Aktiv Biz Meet på AktiverumIgår hade vi vår första Aktiv Biz Meet. Ett tillfälle för oss att kunna bjuda in några av våra VIP-kunder, samarbetspartners och de som marknadsför sig på Aktiverum. Vi vill ge våra kunder det där lilla extra och ett sätt för kunderna att knyta kontakter med varandra.

Dagens tema var investera i din hälsa. Det bjöds på fantastisk mat från Björk & Magnusson och Menigo, korta föreläsningar av Ronny Kvist, entreprenör och föreläsare inom ämnet hälsa och Tore Wirdelöv, försäljningschef på Euro Accident. En trevlig lunch tillsammans!

Är du intresserad av att vara med vid nästa tillfälle i höst kontakta Annika (annika@studioaktiverum.se).

Vi vill passa på att tacka sponsorerna till Aktiv Biz Meet. TACK till Björk & Magnusson, Menigo, Strömbergs, Belekima.

Tack till våra föreläsare Ronny och Tore. Och såklart tack till alla kunder som kom!

Fantastiska kunder.
Mat från Björk & Magnusson och Menigo
Goodiebags
Föreläsning, Ronny Kvist
Föreläsning, Tore Wirdelöv