Välkommen till Aktiverums kost och viktminsknings sida!

Vi erbjuder dig föreläsningar inom kost och träning, enskild kostrådgivning och Weight Trainers viktminskningsprogram. Vårt mål är att du ska må bra och låta maten ge dig den energi du behöver, inte ta energi ifrån dig.

Kostrådgivning

Kostrådgivningen hjälper dig att äta på rätt sätt och få en sund relation till mat. Med rätt sorts kost får du bättre resultat i din träning, du orkar mer i vardagen och blir betydligt piggare. Låt maten vara en del av din medicin som ger dig kraft och energi genom livet.

Kom ihåg att det du äter ska ge dig energi, det ska inte ta din energi.

I ett möte med din kostrådgivare får du förslag på måltider och noga uträknat mängden du behöver vid varje måltid. Kostrådgivning följs alltid upp.

För personlig rådgivning kontakta Annika Lilja eller Matilda Åberg.

Foodbox

Kom i form med FOODBOX
Foodbox är ett matkoncept för dig som vill slippa alla dieter. Tänk om du hade en egen kock som varje dag lagade god mat som får dig att komma i form.

Detta är Foodbox
Foodbox är ett koncept med färdiglagade rätter , speciellt framtagna för dig som  vill komma i form eller gå ner i vikt.
Vår mat passar dig som vill ha ett snabbt och enkelt lunch- och middagsalternativ. Ät hemma. Ta med till jobbet. Ät efter träningen. Foodbox underlättar vardagen för dig som alltid vill äta sunt och gott.
Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge.

 

Du köper Foodbox hos oss!
Köp vårt 10 kort!
Aktiva medlemmar 10% rabatt.

 

För mer information kontakta Annika Lilja

Weight Trainer

Med en Weight Trainer licensierad personlig tränare kan du vara säker på att vi har den utbildning och kunskap som behövs för att coacha dig till framgångsrika resultat.

Tillsammans med en PT (personlig tränare) får du verktygen du behöver för att nå ditt mål. Enkelt. Effektivt. Med ett långsiktigt resultat.

Weight Trainer är ett personligt anpassat tränings/viktminskningsprogram där du i grupp tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha. Weight trainer programmet är på 6 veckor och innehåller följande:

 

  • Introduktions träff till Weight Trainers koncept
  • 3 coachträffar med fokus på kost och framgång
  • 6 gruppträningstillfällen med din egen personliga tränare
  • Personligt träningsprogram
  • Vägning och kroppsmätning
  • Personlig kostplan
  • Hälsoanalys
  • Weight Trainers kunskapsportal

 

Pris: 3.500 kr + medlemskap

 

Ring oss idag på telefon 042-164062 till Annette, 042-164060 till Annika, mejla Annika Lilja eller läs på www.weighttrainer.se

-