Välkommen till Aktiverums kost och viktminsknings sida!

Vi erbjuder dig föreläsningar inom kost och träning, enskild kostrådgivning och Weight Trainers viktminskningsprogram. Vårt mål är att du ska må bra och låta maten ge dig den energi du behöver, inte ta energi ifrån dig.

Kostrådgivning

Kostrådgivningen hjälper dig att äta på rätt sätt och få en sund relation till mat. Med rätt sorts kost får du bättre resultat i din träning, du orkar mer i vardagen och blir betydligt piggare. Låt maten vara en del av din medicin som ger dig kraft och energi genom livet.

Kom ihåg att det du äter ska ge dig energi, det ska inte ta din energi.

I ett möte med din kostrådgivare får du förslag på måltider och noga uträknat mängden du behöver vid varje måltid. Kostrådgivning följs alltid upp.

För personlig rådgivning kontakta Annika Lilja eller Matilda Åberg.

Foodbox

Kom i form med FOODBOX
Foodbox är ett matkoncept för dig som vill slippa alla dieter. Tänk om du hade en egen kock som varje dag lagade god mat som får dig att komma i form.

Detta är Foodbox
Foodbox är ett koncept med färdiglagade rätter , speciellt framtagna för dig som  vill komma i form eller gå ner i vikt.
Vår mat passar dig som vill ha ett snabbt och enkelt lunch- och middagsalternativ. Ät hemma. Ta med till jobbet. Ät efter träningen. Foodbox underlättar vardagen för dig som alltid vill äta sunt och gott.
Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge.

 

Du köper Foodbox hos oss!
Köp vårt 10 kort!
Aktiva medlemmar 10% rabatt.

 

FOODBOX CHALLENGE – Anmälan och info se under flik Kurser

 

För mer information kontakta Annika Lilja

Weight Trainer

Med en Weight Trainer licensierad personlig tränare kan du vara säker på att vi har den utbildning och kunskap som behövs för att coacha dig till framgångsrika resultat.

Ett personligt anpassat program där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha. Weight trainer programmet är på 12 veckor och innehåller följande:

 

  • Träning 2 ggr/vecka i PT smallgroup
  • Uppstartsträff
  • inbodymätning
  • Inspirationsföredrag
  • Portal med Web kursbok och mental träning

 

Pris:
12-veckors kurs 6 900 kr
(vid tecknande av 12 månaders ag gäller fri träning under
kurstiden, annars tillkommer träningsavgift).

 

För direkt anmälan och mer info se under flik Kurser

 

Ring oss idag på telefon 042-164062 till Annette, 042-164060 till Annika, mejla Annika Lilja eller läs på www.weighttrainer.se