Välkommen till Aktiverums kost och viktminsknings sida!

Vi erbjuder dig föreläsningar inom kost och träning, enskild kostrådgivning och Weight Trainers viktminskningsprogram. Vårt mål är att du ska må bra och låta maten ge dig den energi du behöver, inte ta energi ifrån dig.

Kostrådgivning

Kostrådgivningen hjälper dig att äta på rätt sätt och få en sund relation till mat. Med rätt sorts kost får du bättre resultat i din träning, du orkar mer i vardagen och blir betydligt piggare. Låt maten vara en del av din medicin som ger dig kraft och energi genom livet.

Kom ihåg att det du äter ska ge dig energi, det ska inte ta din energi.

I ett möte med din kostrådgivare får du förslag på måltider och noga uträknat mängden du behöver vid varje måltid. Kostrådgivning följs alltid upp.

För personlig rådgivning kontakta Annika Lilja eller Matilda Åberg.

Weight Trainer

Med en Weight Trainer licensierad personlig tränare kan du vara säker på att vi har den utbildning och kunskap som behövs för att coacha dig till framgångsrika resultat.

Tillsammans med en PT (personlig tränare) får du verktygen du behöver för att nå ditt mål. Enkelt. Effektivt. Med ett långsiktigt resultat.

Weight Trainer är ett personligt anpassat tränings/viktminskningsprogram där du i grupp tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha. Weight trainer programmet är på 6 veckor och innehåller följande:

  • Introduktions träff till Weight Trainers koncept
  • 3 coachträffar med fokus på kost och framgång
  • 6 gruppträningstillfällen med din egen personliga tränare
  • Personligt träningsprogram
  • Vägning och kroppsmätning
  • Personlig kostplan
  • Hälsoanalys
  • Weight Trainers kunskapsportal

Weight Trainers fyra delar -Tänk, Njut, Ät, Träna – utgör ramen för strategin du och din PT lägger upp. Det är just de fyra delarna tillsammans med din personliga tränare som gör Weight Trainer unikt.

 

Löpande kursstarter under året.

Träning som passar dig

Din PT lägger upp din träning så att den passar dina förutsättningar och inspirerar dig att göra mer än vad du själv tror. Att träna med en personlig tränare liknar ingen träning du någonsin gjort på egen hand.

Du tränar i små grupper s.k. Small Groups om 4-8 personer.

Kost som passar dig

Weight Trainer har även tre olika kostupplägg att välja mellan, beroende på hur du snabbt du vill nå resultat och vad som fungerar bäst för dig i vardagen. Din PT hjälper dig att lägga upp din kostplan för bästa resultat.

Här kan du läsa vad 2 av våra kunder tycker om Weight Trainer viktminskningsprogrammet.

ReneWinström

Marie Willman

Weight Trainer portalen

Är en digital portal där du hittar massor av spännande verktyg.

Ring oss idag på telefon 042-164062 till Annette, 042-164060 till Annika, mejla Annika Lilja eller läs på www.weighttrainer.se